Her vil vi diskutere, hvordan forbrugerne kan blive involveret mere i den mad de køber i supermarkeder eller gennem nettet. Jeg har skrevet en bog om det som hedder: “There Is Enough”.. Den udkommer her til foråret.

Her er en fil som du kan downloade så du kan vurdere om foredraget er noget for dig og din event.

NYengelskNyversionGrundejerConsciousConsumer5consumerpre-Autosaved-3Download

Her ser du første side i mit foredrag. Det er på engelsk eller dansk og er lavet ud fra en del af bogen.

Mit foredrag omhandler fødevares betydning for vores udvikling og handler derfor også om vores kulturelle udvikling.

1 svar
  1. SteffenAndersen
    SteffenAndersen says:

    Pandemi og mad

    I skrivende stund har vi en fælles stor udfordring: COVID-19. Den viser at vi stadig skal forstå at indrette os bedst muligt på den skiftende naturs luner. Landbruget i Danmark, og i hele verden, kommer til at stå helt centralt i den situation, igen.

    Uden fortsat madproduktion giver en pandemi uoverskuelige problemer for vores samfunds fortsatte eksistens. Madproduktion i Danmark er ikke “noget”, vi blot kan lade andre lande om, men en forudsætning for at være rustet til fremtidens udfordringer. Bl.a. klimatilpasning.

    Historien om vores mad indeholder også historien om udviklingen af vores immunforsvar.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *